Puja’t amb mi a la vida

¡Hola! Em dic Esther Neila i porto més de 30 anys relacionant-me amb el món de l’esport i l’educació. És un món fascinant! La barreja de tots dos m’ha portat a on sóc ara.

Em vaig diplomar en l’especialitat de Preescolar del Professorat d’EGB, en la Universitat de Tarragona. Després vaig estudiar un Postgrau de Psicomotricitat a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. I finalment vaig aconseguir el que des de feia molt de temps era la meva il·lusió, experta Universitària en Psicologia de l’Esport i Màster en Psicologia de l’Activitat Física i lÈsport per la UNED a Madrid. Tot i que com més s’aprèn en aquesta vida és vivint-la.

Tota una vida com a entrenadora de basquetbol, formadora en cursos de l’Escola de l’Esplai Fundació Siurana i també en cursos d’entrenadors de la Federació Catalana de Basquetbol.

Súbete conmigo a la vida

Tot el viscut i el que he après desemboca ara en aquest projecte personal amb el qual pretenc donar un gir, no només allà on sigui necessari, sinó a la mateixa percepció que tenim del concepte. Una mica d’aire fresc que, sota el meu punt de vista, ja fa massa temps ens demana l’esport.

Firma Esther Neila