Amb els anys, exercir de mestre i entrenadora m’ha servit per adonar-me de la manca tan gran de formació que existeix en l’aspecte humà de l’esport, on l’anticipació solucionaria de manera senzilla molts dels conflictes als quals se sol recórrer massa tard, quan el problema ja ha sortit a la superfície…

Adonar-se que les emocions van implícites a les persones és entendre que la seva gestió es torna imprescindible.

Les emocions limiten o alliberen, condicionen o construeixen la presa de decisions amarant a la persona amb l’expressió de les grades, els nervis d’un partit o les paraules d’un company.

Si aconseguim veure que darrere del jugador, l’entrenador, el pare, la mare, l’àrbitre o el directiu … hi ha una persona. Si aconseguim veure que aquesta persona està abans que tota la resta ens adonarem de l’immens treball que queda per fer i la importància dels diferents papers en l’esport.

Un treball per tractar les emocions no com un conflicte, sinó com una oportunitat per entendre i connectar amb la persona. Una nova forma d’entendre l’esport que ens permeti trencar totes les cintes de meta que ens posi la vida.

Xerrades

Charlas

Plantejo diferents situacions a partir d’experiències reals, i sempre aportant possibles estratègies, basant-me en que la prevenció de conflictes és fonamental en el món de l’esport.

Tallers

Talleres

Començo amb una petita explicació sobre les inquietuds demandades, i a partir d’ella treballem en petits grups per facilitar la participació i aconseguir entre tots eines i estratègies per afrontar les diferents situacions plantejades.

Assessorament

Asesoramiento

Tant a nivell individual com col·lectiu. (Assistència a entrenaments, competicions, per fer observacions i analitzar, per després poder fer una devolució personalitzada del que he vist.)

Taula rodona

Mesa redonda

Reuneixo a un grup de persones referents del tema o els temes que es vulguin tractar, i a partir d’aquí confrontem les opinions sobre la matèria, i poder crear col·loqui amb els assistents.

Cinema fòrum

Cine fórum

A partir d’una pel·lícula, i un cop projectada, s’obre el debat i el treball dels diferents temes a tractar. La sorpresa del cinema fòrum sempre arriba quan t’adones de tot el suc que pot sortir d’una mateixa trama, només pel fet d’escoltar tot el que han de dir els altres.